Vesti
08.04.2023. 07:57
Beta

Nikola Todorović

Na prelazu Jarinje uhapšen lekar KBC

kosovo, jarinje, 8. 4. 2023.
Izvor: EPA / Djordje Savic

Lekaru KBC u Kosovskoj Mitrovici Nikoli Todoroviću, privedenom na punktu Jarinje, određeno je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je napao policajca, a nakon saslušanja u subotu će se pojaviti pred sudom, saopštili su iz direkcije policije u Prištini, a potvrdio je i njegov advokat Miloš Delević.

Kako je objavila RTS, advokat Delević je naveo da je Todorović večeras saslušan u stanici policije u južnom delu Mitrovice i da mu je preneo da su ga policajci provocirali tokom kontrole dokumentacije, a tokom privođenja fizički se obračunali sa njim.

O slučaju je obavešten tužilac, a protiv Todorovića je pokrenut postupak za napad na službeno lice, pa mu je odlukom tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Кancelarija za Кosovo i Metohiju ranije je saopštila da je lekar (42) zaposlen u КBC u Кosovskoj Mitrovici Nikola Todorović priveden na prelazu Jarinje dok je vozio troje maloletne dece u opštinu Srbica, na porodičnu slavu.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Postojao je rusko-srpski plan da se zapali prelaz Jarinje"
1

Besnik Bisljimi

19.12.2022. 17:16

"Postojao je rusko-srpski plan da se zapali prelaz Jarinje"

Zamenik kosovskog premijera Besnik Bisljimi izjavio je da je "postojao rusko - srpski plan da se u subotu spale objekti na prelazu Jarinje, na severu Kosova".
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
13°C
03.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve