Vesti
14.10.2022. 19:10
Beta

Beograd

Nagrađeni policajci koji su pomogli ženi koja se porađala na ulici

Policija
Izvor: Ekspres

Trojicu policajaca iz Pirota koji su tokom obezbeđivanja LGBT manifestacije Evroprajd u Beogradu, pomogli ženi koja je počela da se porađa na ulici, dobili su novčanu nagradu.

Nagrađjeni su policajci Zoran Stevanović, Saša Trifunov i Miloš Petrović za koje je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, prilikom uručivanja nagrade rekao da predstavljaju "oličenje čestitog srpskog policajca koji je uvek na usluzi svojim gradjanima".

"Vašim pravovremenim reagovanjem pokazali ste svu ljudskost i dobrotu koju poseduju srpski policajci. Ovo su trenuci kada posebno osetim ponos što sam deo vas, deo srpske policije", naveo je Vulin na prijemu u Beogradu.

Kako je saopšteno, nagrađeni policajci su brzom reakcijom stvorili uslove za bezbedan porođaj i pomogli da žena, koju su zatekli na trotoaru u ulici Braće Krsmanovića, rodi dečaka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Grčka i srpska policija će zajedno patrolirati na teritorijama dveju strana
grčka, grčka zastava

Dogovoreno

09.10.2022. 22:45

Grčka i srpska policija će zajedno patrolirati na teritorijama dveju strana

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin i grčki ministar za zaštitu građana Panajotis Teodorikakos potpisali su u Aleksandropolisu sporazum o zajedničkim patrolama policajaca na teritorijama dveju strana.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
01.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve