Vesti
05.05.2023. 18:56
Beta

Zbog snimanja spota

Naloženo razrešenje direktorke škole na Kanarevom brdu

Škola Učionica
Izvor: Shutterstock

Ministar prosvete Branko Ružić naložio je da u skladu sa izveštajem prosvetne inspekcije direktorka Osnovne škole "Đura Jakšić" na Kanarevom Brdu Tamara Jelić bude razrešena dužnosti, jer je na nepropisan način ustupila školski prostor za snimanje spota grupi Crni Cerak i više puta osuđivanoj osobi.

Kako je objavila TV N1, inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila je da je u radu direktorke OŠ "Đura Jakšić" u beogradskom naselju Kanarevo Brdo bilo propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole za snimanje spota grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću koji je više puta osuđivan.

Na društvenim mrežama, 20. aprila pojavio se snimak na kome se vidi da su Golubović i grupa Crni Cerak u učionici te škole, a nakon što su roditelji učenika iskazali nezadovoljstvo, direktorka škole je kazala da nije znala da će se u školi pojaviti Golubović.

Ona je rekla da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak i da je joj je rečeno da ta grupa promoviše borbu protiv nasilja i prezentuje devijantno ponašanje mladih u društvu, pa kako je dodala, na taj način govori da tako ne treba da bude.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Današnja muzika - što nerazumljivije, to popularnije
reper, nastup, muzika

Neka nova vremena

12.11.2022. 14:05

Današnja muzika - što nerazumljivije, to popularnije

Mnoge svetske zvezde okrenule su se muzici da bi pobegle iz geta. Većina njih u svojim pesmama izbegava da spominje detinjstvo koje je bilo ispunjeno kriminalom ili siromaštvom. Baš suprotno, oni javno šire svest ljudima da je takav život pogrešan i da je uz dovoljno truda i volje sve moguće. No, u Srbiji je to malo drugačije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve