Vesti
25.09.2023. 13:48
R.E.

Kosovo

Nov napad, sada je meta - pošta u Banjskoj

1
Izvor: Beta / AP / Bojan Slavkovic

JP "Pošta Srbije“ obavetilo je javnost, a pre svega korisnike usluga na teritoriji opštine Zvečan, selo Banjska, na Kosovu i Metohiji, da je u toku noći, između 24. i 25. septembar, došlo do upada albanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj, kao i da je pričinjena velika materijalna šteta, a oštećena
je imovina i ukradena oprema.

Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija svesno i namerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Kosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini, stoji  u saopštenju Pošte. 

S obzirom na to da JP "Pošta Srbije“ trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cevima, da tačno utvrdi razmere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaveštena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ulaz u Banjsku i dalje zabranjen
1

Kosovo

25.09.2023. 08:32

Ulaz u Banjsku i dalje zabranjen

U selo Banjska u opštini Zvečan, na severu KiM, ovogponedeljka se i dalje ne može ući ni izaći, nakon što je u nedelju, posle pokušaja Srba da blokiraju put u tom selu, došlo do sukoba u kojem je poginulo troje Srba i jedan pripadnik tzv. kosovske policije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve