Vesti
02.12.2019. 12:00
R. E. / Tanjug

NASTAVAK U SREDU: Omladina DS i Lutovac dogovorili novi sastanak u sredu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Posle dvosatnog razgovora predsednik DS Zoran Lutovac i predstavnici Omladine stranke dogovorili su da se ponovo sastanu u sredu, kada će omladinici rukovodstvu DS predati svoje zahteve u pisanoj formi.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac sinoć je razgovarao u centrali stranke s predstavnicima Omladine, koji su ranije blokirali prostorije DS zbog odluke o raspuštanju.

Lutovac je poručio omladincima da nije ni znao da je Izvršni odbor doneo odluku da raspusti Omladinu stranke i zatražio je napismeno njihove zahteve.

Inače, Aleksandra Božić, predstavnica omladine DS, ranije je kazala da u prostorijama DS čekaju Lutovca kako bi dobili odgovor zašto su raspušteni. Pokušali su da ga dobiju na mobilni telefon, ali da se on nije javljao, nakon čega su odlučili da čekaju u centrali stranke dok se ne pojavi.

Podsetimo, Izvršni odbor na čijem je čelu Dušan Konsantinovic prekjuče je raspustio gradski odbor stranke i opštinske odbore u Beogradu, a potom i Omladinu čiji su predstavnici zbog toga blokirali centralu stranke.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve