Vesti
21.05.2021. 07:02
Tanjug

Nebojša Stefanović

"Ne postoje prljavi poslovi"

Nebojša Stefanović
Izvor: TANJUG / STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Član Predsedništva SNS Nebojša Stefanović izjavio je da već dugo sluša najneverovatnije laži, koje, kako je naveo, ''o Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i njemu plasiraju Dragan Ðilas, Vuk Jeremić, Boško Obradović i njihovi razni Aleksići, Tepićke i slični megafoni''.

''Očigledno polazeći od činjenice da su se, dok su vršili vlast, bavili isključivo prljavim poslovima, otimajući novac građana Srbije i obezbeđujući sebi lagodan i luksuzan život, dok je Srbija postajala sve siromašnija, često žele da ono što su oni sami radili pripišu nekom drugom'', poručio je Stefanović u pisanoj izjavi za Tanjug.

U medijima koje kontrolišu svakodnevno spekulišu, kako dodaje Stefanović, i o odnosima unutar SNS i njegovom odnosu sa predsednikom Vučićem, zlonamerno plasirajući brojne izmišljotine, kako bi skrenuli pažnju sa raznih ofšor lokacija i milijardi koje su prelili iz Srbije na svoje račune.

''Ono što se dešava u njihovim strankama, njihovi međusobni odnosi, kao i najmonstruoznije pljačkaške afere kojima smo svi u Srbiji svedočili u vreme njihove vlasti - oni bi želeli da ih se ne sećamo. Ali ih se građani Srbije jako dobro sećaju, jer su to bile godine u kojima je Srbija grcala u bedi, a oni postajali milioneri'', kaže Stefanović.

On dodaje da u godinama u kojima Srbija konačno počinje da rešava probleme koje su nam ostavili iza sebe, kao i da postiže značajne ekonomske uspehe, pre svega zahvaljujući politici oličenoj u Aleksandru Vučiću, ''može samo da kaže da mu je čast što je deo tima koji on predvodi u borbi za bolju Srbiju''.

''Istovremeno, kao neko ko je prijatelj Aleksandra Vučića, neću mirno gledati da o njemu laži iznose najgori u Srbiji, a da ne kažem istinu i ne učinim sve što mogu da mu barem malo pomognem u nošenju teškog bremena.

Zato želim da poručim građanima Srbije da ne postoje nikakvi prljavi poslovi, o kojima bi neko govorio kako to navedeni lažovi iz opozicije očekuju. Isto tako želim da poručim građanima Srbije da budu mirni i spokojni, jer sam potpuno siguran da je Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem na dobrom putu i da su pred nama godine u kojima će naša zemlja napredovati“, dodao je Nebojša Stefanović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
4°C
01.12.2022.
Beograd

Katar 2022

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve