Vesti
03.10.2021. 12:00
Tanjug

Ministar odbrane

Nebojša Stefanović: Spreman sam na poligraf za Jovanjicu

Nebojša Stefanović, 3. 10. 2021.
Izvor: MTI / JANOS MARJAI

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je da je izuzetno zainteresovan da se rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj "Jovanjica" i da se zato stavlja na raspolaganje državnim organima i da je spreman da odgovori na svako pitanje i bude poligrafski testiran.

"Sasvim je sigurno da sam, pored Aleksandra Vučića i njegove porodice, najviše zainteresovan da se u potpunosti rasvetle sve okolnosti vezane za slučaj “Jovanjica”, kao i da se utvrdi šta je istina u onome što je osumnjičeni Koluvija rekao", izjavio je Stefanović.

On je istakao da je veoma važno utvrditi da li je zaista neko iz MUP-a podstrekivao Predraga Koluviju da lažno optuži Andreja Vučića ili bilo koga drugog i da se dođe do potpune istine ko su ti ljudi i ko im je naložio da tako postupaju.

"Iz tog razloga, kao neko izrazito zainteresovan da se dođe do pune istine, stavljam se na raspolaganje državnim organima i spreman sam da odgovorim na svako pitanje i budem poligrafski testiran kako bih dokazao istinitost svojih tvrdnji", naveo je Stefanović, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
light rain
13°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve