NESREĆA U ULICI VOJVODE STEPE NA VOŽDOVCU: Autobus udario momka i devojku, nema stradalih

NESREĆA U ULICI VOJVODE STEPE NA VOŽDOVCU: Autobus udario momka i devojku, nema stradalih

Foto: YouTube screenshot


U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 13 časova u Ulici Vojvode Stepe kod broja 160 na Voždovcu povređene su dve osobe.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Prema prvim informacijama, autobus na liniji 33 je udario mladića i devojku.

– Primili smo poziv u 13.13 časova. Jedna muška i jedna ženska osoba, obe starosti oko 20 godina, prevezene su u Urgentni cenar – kažu iz Hitne pomoći.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta autobus koji je učestvovao u incidentu je uklonjen, a o nesreći još jedino svedoče tragovi krvi blizu autobuskog stajališta.

– Koliko smo čuli dvoje mladih je pretrčavalo ulicu na pešačkom prelazu, na mestu gde nema semafora, verovatno da bi stigli autobus. Vozilo je prvo udarilo mladića, a zatim i devojku – rekli su iz obližnjeg kafića.

Kako kažu, ekipa Hitne pomoći je veoma brzo stigla na lice mesta.

– Oboje su bili u svesnom stanju, iako je delovalo da je mladić teže povređen – dodale su komšije iz kafića.

Prema rečima radnice iz obližnje pekare, situacija je bila toliko dramatična da su čak i prolaznici završili sa suzama u očima.

– Čula sam tup udarac i odmah pritrčala da im pomognem. Polivali smo ih vodom. Devojka je plakala, dok je momak izgleda imao otvoreni prelom desne ruke, bio je rasečen po vratu i mnogo je krvario. Međutim, uopšte nije razmišljao o svojim povredama već joj je samo govorio da je voli dok je ona plakala – još je potresena radnica u pekari koja kaže da se i sama isplakala zbog ove scene.

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar gde se, kako saznajemo, trenutno nalaze na dijagnostici.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar