NOVA BLOKADA Bastać: Svaka akcija biće iznenađenje za Vesića

NOVA BLOKADA Bastać: Svaka akcija biće iznenađenje za Vesića

BETAPHOTO/MILAN OBRADOVIC/MO


Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je da neće najavljivati naredne akcije blokiranja radova u centru Beograda zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću i da će svaka aktivnost biti iznenađenje za gradsku vlast.

Bastać koji je održao sastanak sa građanima na Topličinom vencu, kazao je novinarima da u narednom periodu neće najavljivati blokade radova iz razloga što “Vesić pokušava huliganima da povredi ljude koji se bore da Beograd ostane normalan grad”.

“Građani su svakodnevno u kontaktu sa nama. Nećemo samo obaveštvati više večitog zamenika Gorana Vesića”, naveo je Bastać.

On je rekao da je upoznao građane sa “skandaloznim zaključkom koji je usvojen na inicijativu Vesića da od sada grad Beograd može direktno da tuži svakoga ko blokira radove u gradu”.

“Jedini cilj koji oni imaju je da iskopaju što više ulica, da centar Beograda presele na drugu lokaciju, u njihov imaginarijum koji zovu Beograd na vodi, a dokaz za sve to je današnja izjava Vesića da će Savski trg biti najveći, najlepši i najznačajniji trg u Beogradu, sve u cilju da svojim investitorima podignu cenu i profit i da kazne sve ljude koji žive u centru grada jer ne glasaju za SNS”, rekao je Bastać.

Govoreći o najavljenom referendumu stanovnika Starog grada o radovima na njihovoj opštini, Bastać je rekao da je “najveći strah Srpske napredne stranke da u ovom momentu građani kažu šta žele”.

Categories

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar