Vesti
28.05.2020. 13:28
R. E.

NOVI BROJ EKSPRESA: Da li smo spremni za drugi talas?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U novom broju Ekspresa analiziramo da li je Srbija spremna za drugi talas koronavirusa. Iako se svi nadaju da neće doći do nove epidemije, istovremeno se i tvrdi da naša zemlja spremno čeka eventualni novi napad Covid-19. U tome će im, kažu, biti dragoceno iskustvo stečeno tokom prolećne pandemije, ali i oprema i lekovi koji su u međuvremenu nabavljeni.

Pročitajte i analizu događaja u Crnoj Gori - da li se pričom o velikosrpskom nacionalizmu vraćamo u prošli vek i da li time Milo Đukanović zapravo obezbeđuje podršku Zapada.

U dodatku o Brejkingu istražujemo da li su ubijeni srpski advokati bili upoznati sa kriminalnim poslovima svojih klijenata i gde se prelazi profesionalna granica, a počinje lična, pa čak i poslovna saradnja, i to ona koja naginje kriminalu u korist klijenta. Prevazilaženje te granice profesionalnog odnosa sa klijentom koštalo je života dvojicu advokata u Srbiji – Dragoslava - Mišu Ognjanovića, advokata Luke Bojovića, šefa najjače srpske kriminalne grupe, i Vladimira Zreleca, advokata pokojnog dona crnogorskog podzemlja Slobodana Šaranovića.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve