NOVI BROJ EKSPRESA: Da li smo spremni za drugi talas?

NOVI BROJ EKSPRESA: Da li smo spremni za drugi talas?


U novom broju Ekspresa analiziramo da li je Srbija spremna za drugi talas koronavirusa. Iako se svi nadaju da neće doći do nove epidemije, istovremeno se i tvrdi da naša zemlja spremno čeka eventualni novi napad Covid-19. U tome će im, kažu, biti dragoceno iskustvo stečeno tokom prolećne pandemije, ali i oprema i lekovi koji su u međuvremenu nabavljeni.

Pročitajte i analizu događaja u Crnoj Gori – da li se pričom o velikosrpskom nacionalizmu vraćamo u prošli vek i da li time Milo Đukanović zapravo obezbeđuje podršku Zapada.

U dodatku o Brejkingu istražujemo da li su ubijeni srpski advokati bili upoznati sa kriminalnim poslovima svojih klijenata i gde se prelazi profesionalna granica, a počinje lična, pa čak i poslovna saradnja, i to ona koja naginje kriminalu u korist klijenta. Prevazilaženje te granice profesionalnog odnosa sa klijentom koštalo je života dvojicu advokata u Srbiji – Dragoslava – Mišu Ognjanovića, advokata Luke Bojovića, šefa najjače srpske kriminalne grupe, i Vladimira Zreleca, advokata pokojnog dona crnogorskog podzemlja Slobodana Šaranovića.

Ekspres213

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar