NOVI BROJ EKSPRESA Goran Ilić: Neka se utvrdi ko je još bio na rođendanu tužioca

NOVI BROJ EKSPRESA Goran Ilić: Neka se utvrdi ko je još bio na rođendanu tužioca


U intervju za novi broj Ekspresa tužilac Goran Ilić, povodom afere koja je protiv njega vođena u tablodima, ocenjuje da ne znam kako je moguće prekršiti kodeks prisustvom na rođendanu kolege tužioca, kada, kako kaže, nemate kontakt ni sa jednom osobom koja je iz kriminalnog miljea.

Nije tačno da republička tužiteljka baš nikada ne reaguje. Evo, nakon nekih tabloidnih napisa ona je tražila da Etički odbor ispita da li su tužioci prisustvovali rođendanu svog kolege i ko je sve tamo bio. Voleo bih da se sve u vezi sa tim rođendanom, kome sam i ja prisustvovao, utvrdi”, poručuje Ilić.

Ekspres177

Istraživali smo i kakvo je stanje danas u visokom školstvu u Srbiji, kako se troši budžetski novac i da li će se ikada utvrditi ko prodaje diplome i doktorate. O tome su za Ekspres govorili prof Branko Kovačević, član Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje i bivši rektor Univerziteta u Beogradu i Milovan Stanišić rektor Univerziteta “Singidunum”.

 

U Brejkingu, dodatku o kriminalu, istražujemo zbog čega majke ćute i trpe kada njihov suprug digne ruku i na decu, kako i da li reaguje sistem u takvim situcijama i šta treba učiniti.

Ekspres uvek donosi Drugačiji ugao.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar