Vesti
24.02.2020. 18:00
Tanjug

"OSTAO JOŠ TEHNIČKI POSAO" Vučić: Koalicije skoro dogovorene

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Sa većinom koalicionih partnera završeni su razgovori i ostaje da se završi tehnički posao, istakao je danas lider SNS Aleksandar Vučić koji je najavio da će završni miting kampanje te stranke biti u Nišu.

"Razgovarali smo sa većinom koalicionih partnera i dogovorili da narednih dana završimo tehnički posao sa strankom Krkobabića, Ljajića, Vulina. Još je ostalo da razgovaramo sa ostalima, pa ćemo onda upoznati javnost", rekao je on obraćajući se Glavnom odboru SNS.

Pozvao je funkcionere na lokalu da rade na saradnji sa partnerima, da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci.

"Potrebno je da sa ljudima sarađujemo. Ne treba nam nikakva vrsta osionosti, ne treba nam da vladamo sami, potrebni su nam i drugi ljudi u vladi", kazao je Vučić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG / RADE PRELIC / bb

Kazao je da ne želi da pominje imena političkih protivnika, jer ga zanima samo rad njegove stranke, i pozvao članove da posete svaku kuću, razgovaraju sa svim domaćinima, i da ne kažu ništa loše.

"Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama", poručio je on.

Vučić je najavio da će završno gostovanje imati na Bel Amiju ili nekoj drugoj niškoj televiziji.

"Završni miting ćemo imati u Nišu. Toliko mi je stalo do Niša", podvukao je on.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve