Vesti
10.10.2018. 19:06
R.E./ Večernje novosti

OTAC PREMINULE ANDREE BOJANIĆ: Moj cilj je da dođemo do istine, a ne da sudimo Željku Mitroviću

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Andrea Bojanić poginula je 18. jula 2013. godine, kada je na nju u Ustaničkoj ulici naleteo džip kojim je upravljao sin vlasnika "Pinka". "Saobraćajna nesreća u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17) se konstantno politizuje", izjavio je njen otac, Savo Bojanić, koji dodaje da je ubeđen da Željko Mitrović nije uticao na sud.

"Moj cilj, to sam i Željku rekao, je da dođemo do istine, da to bude normalan sudski postupak i da se sudi građaninu Aleksandru Mitroviću. Ja Željku Mitroviću ovde ne sudim", rekao je Bojanić.

,,Ovo neće biti suđenje građaninu Aleksandru Mitroviću, već suđenje ucenjenom Željku Mitroviću'', ističe on, dodavši i da se ime njegove ćerke zloupotrebljava u političke svrhe.

,,Najlakše je da neko iz konteksta izvuče neke rečenice zato što mu to odgovara i da to pusti u javnost. Čak sam ubeđen za neke izjave da su zlonamerne", navodi Bojanić.

On je negirao i da je nestala dokumentacija sa suđenja, kako se spekulisalo u pojedinim medijima.

"Njegov stav je odmah bio da nema šanse da će on da se meša u sve to. Ono što je on uradio, to je da je sa Aleksandrom otišao, da je odveo dete u policiju, dovoljan je razlog da ja kažem da ja ne sumnjam u to, daleko bilo, da je ijednim postupkom učinio išta što bi uticalo na tužilaštvo ili na sud. Ja takvih saznanja nemam ni do dana današnjeg", kazao je Bojanoć.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
6°C
17.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve