OTKRIVAMO: Direktor Doma kulture otkazao “Balkansku među”, pa otišao na odmor

OTKRIVAMO: Direktor Doma kulture otkazao “Balkansku među”, pa otišao na odmor

promo


Projekcija filma “Balkanska međa” otkazana je voljom direktora Doma kulture u Bujanovcu, a da pritom nikog od odgovornihu opštini Bujanovac nije obavestio o svojoj odluci, već je otišao na odmor, za Ekspres otkriva dikrektor Koordinacionog tela za jug Srbija Zoran Stanković.

“Projekcija filma otkazana je, prema obaveštenju nadležnih licaiz opštine Bujanovac, voljom direktora Doma kulture u Bujanovcu, a da pritom nikoga od odgovornih nije o toj odluci obavestio. Umesto toga on je otišao na odmor i trenutno se nalazi na odmoru”, kaže Stanković za Ekspres.

Foto: Ekspres/ Nemanja Jovanović

Foto: Ekspres/ Nemanja Jovanović

Stanković kaće da su im iz opštine Bujanovac saopštili da će po njegovom povratku sa odmora, početkom naredne nedelje, nadlećni organi SO Bujanovac utvrditi sve činjenice vezane za otkazivanje projekcije filma, a “potom i preduzeti zakonom predviđene mere protiv samovolje odgovornih lica”.

“O ishodu preduzetih mera očekujem da nas opština obavesti. Moj lični stav je da prikazivanje tog filma ni na jedan način ne moće da naruši međuljudske odnose Srba i Albanaca u toj opštini”, kaže Stanković.

Pročitajte još:

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar