Vesti
29.11.2023. 12:08
R.E./Beoinfo/Beta

Beograd

OVAKO izgleda dojava o bombi u autobusima GSP-a

Autobus
Izvor: Shutterstock

Na adresu JKP "GSP Beograd” stigao je imejl sa dojavom o postavljenim bombama u autobusima GSP-a.

"Mi smo, naravno, odmah prijavili policiji i ona će da reaguje u skladu sa zakonom. Hteo bih da poručim građanima Beograda da ne treba da ulazimo ni u kakvu paniku jer sam potpuno siguran da je ovo jedna vrsta provokacije, maksimalne zloupotrebe i unošenja panike među stanovništvom i građanima prestonice zbog predstojećih izbora. Strašno je na šta su neki ljudi spremni", rekao je povodom  ove dojave predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić

Imejl koji sa dojavom izgleda ovako: 

1
Izvor: Beoinfo

Aleksandar Šapić je zbog dojave napustio skup Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) u Beogradu.

"Govorili su da će ovo biti prljava kampanja, ali ovo prelazi sve granice, da se na ovaj način plaše građani. Beograđani ne treba da brinu, policija će reagovati, ali sam želeo da obavestim javnost da ne bude da nešto krijemo. Postupili smo u skladu sa zakonom i siguran sam da ćemo i sa ovom situacijom da se izborimo. Proći će i ovi izbori pa se nadam da ćemo da nastavimo da živimo normalan život. Neka je sramota one koji se ovakvim stvarima služe i na ovakav način unose paniku među građane Beograda", rekao je Šapić.

Prethodnih dana i brojne škole u Beogradu primile su dojave o postavljenim bombama, a posle kontradiverzionih pregleda, utvrđeno je da su bile lažne. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Uhapšen jer je slao lažne dojave o bombama?
poruka, telefon

Kragujevac

12.09.2023. 09:17

Uhapšen jer je slao lažne dojave o bombama?

Policija u Кragujevcu je uhapsila O. L. (20), koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo izazivanje panike i nereda, prijavljivanjem da su postavljene eksplozivne naprave a za te dojave je utvrđeno da su bile lažne, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve