Vesti
02.10.2019. 13:55
R. E.

"SAMO JE RAMUŠ TVRDOGLAV" Pacoli: Sledeći premijer Kosova ukida takse

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Vršilac dužnosti ministra inostranih poslova Kosova Bedžet Pacoli rekao je da će ko god nakon izbora postane premijer Kosova, doneće odluku o ukidanju taksi na srpsku robu, prenela je Koha.

"Kada smo počeli da razgovaramo o izborima, pozvan sam u emisiju javne televizije i bilo je pitanje šta dalje sa taksom. Ponavljam, taj pobednik na izborima, onaj budući premijer koji kaže da će zadržati taksu, laže. Na najhumaniji način mogu reći: laže. Izuzetak je Haradinaj, jer ga poznajem kao tvrdoglavog i kad fiksira nešto, ne možete da ga pomerite od toga. Ne pomera se", rekao je Pacoli u emisiji Rubikon na KTV.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto Nemanja Jovanovic

Povezane vesti - Haradinaj: Ne treba ukinuti takse, već ih pojačati

Prema njegovim rečima, taksu će ukinuti i oni koji su je podržali i rekli da je neće ukinuti. Za Haradinaja je kazao je da "i on može prekršiti obećanje, ali da će ići i dalje sa taksom".

"Mislim da on ne može bez takse, ali može i da je ukloni ako želi da razmišlja šire, dok će drugi ukinuti taksu i osloboditi put dijalogu. To je realnost. Ipak, čekajmo da se izbori završe", dodao je Pacoli.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
22.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve