Vesti
20.04.2021. 14:03
Tanjug

Negira optužbe

PALMA: U zatvor ili Marinika Tepić ili ja

Dragan Marković Palma
Izvor: FOTO TANJUG / NEMANJA JOVANOVIC

Predsednik JS i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je da se jutros samoinicijativno javio u Više javno tužilaštvo u Jagodini povodom optužbi Marinike Tepić za podvođenje žena i maloletnica u Jagodini i ponovio da su netačni svi njeni navodi.

Marković je na pres konferenciji u Jagodini rekao da je Tepić u jučerašnjem obraćanju medijima sakrila "zaštićenog svedoka", čije je fotografije pokazao, i za kojeg tvrdi da je upao nasilno u RTS, što, kaže, govori da se radi o čoveku koji se ne plaši.

Analitzirajući fotografije koje su prezentovane, rekao je da se na tim slikama vidi čovek koji je sve lagao o njemu, "u istom džemperu na dva događaja".

"Jedan je kada je snimljen kako laže o meni, a drugi događaj u istom džemperu je bio na jučerašnjoj proslavi dve godine postojanja partije Dragana Ðilasa. Na sledećoj slici vidite tog čoveka prilikom nasilnog upada u RTS, a sledeća slika je sa Vukom Jeremićem, pošto je prvo bio u njegovoj partiji, a onda je prešao kod Ðilasa", naveo je Marković.

Marković je rekao i da je jutros bio u Višem tužilaštvu i da traži da se ispitaju svi navodi Tepić i tog muškarca, dodajući da oni treba da objasne sve što su naveli.

"Odgovorno tvrdim da je sve čista laž. Zbog ovoga neko mora u zatvor, ili Marinika Tepić ili ja. U zatvor će ići onaj ko laže. Marinika Tepić će morati sve da dokaže”, rekao je Marković.

dragan-markovic-palma-by-nemanja-1.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / NEMANJA JOVANOVICdragan-markovic-palma-by-nemanja-1.jpg

On je naveo i da će većina žena zaposlenih u javnom sektoru u Jagodini, tužiti Tepić, jer je rekla kako te žene dobiju njegov broj telefona, pa se jave za druženje.

U tome vidi pokušaj da se devalvira sve što je radio u Jaodini od 2004. godine i da ga "uvaljaju u blato".

"Osuđujem sve one koji se tako odnose prema deci i maloletnim licima", dodao je Marković.

Zamolio je, kaže, tužilaštvo da ubrza proces, jer je javnost uznemirena, te da očekuje da već od sutra krene istražni postupak i da se brzo završi.

"Želim i da pošaljem poruku Ðilasu, da, ako je on to radio kada je bio gradonačelnik i misli da to svi rade, grdno se prevario", dodao je Marković.

Rekao je i da je svedok sa snimka spominjao 2010. i 2011. godinu, te upitao šta je čekao do sada i zašto nije odmah izašao u javnost.

"Nego si sada otišao kod Ðilasa i za pare lažeš, Branislave Radosavljeviću. Tepić je htela da sakrije svog ''svedoka'' da ne bude dostupan tužilaštvu. Dođi Branislave u Tužilaštvo, ja ti garantujem bezbednost i idemo da kažemo šta imamo... Za ovakve uvrede, cena je ogromna", rekao je Marković.

On je poručio da će kao i do sada nastaviti da pomaže građanima.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tužilaštvo u Jagodini formiralo predmet "Palma"
dragan-markovic-palma-by-nemanja-1.jpg

Tužilaštvo potvrdilo

20.04.2021. 13:56

Tužilaštvo u Jagodini formiralo predmet "Palma"

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiralo je danas predmet povodom navoda da je predsednik Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini, potvrđeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u toj instituciji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve