PAUNOVIĆ: Nakon saglasnosti DS donećemo odluku o izlasku na izbore

PAUNOVIĆ: Nakon saglasnosti DS donećemo odluku o izlasku na izbore

Saša Paunović, Foto: Medija Centar


Odluka o izlasku na izbore će tek biti doneta, čekamo saglasnost Demokratske stranke jer ako bismo išli na izbore bez saglasnosti, ne bismo bili deo te partije, rekao je večeras predsednik opštine Paraćin i zamenik predsednika DS Saša Paunović.

Paunović je sinoć u emisiji “Utisak nedelje” na TV Nova S rekao da poštuje proceduru i da čeka odluku organa DS hoće li zahtev iz Paraćina dobiti saglasnost za izlazak na izbore i tek nakon toga će će se znati hoće li izaći na lokalne izbore.

Pročitajte još: Zekić – REM ne odlučuje o pobedniku izbora

“Mi jesmo tržili saglasnost i sada stranka može da promeni odluku o bojkotu u tom delu, može da odluči da neće menjati odluku o bojkotu ili da donese neku treću odluku i tek nakon toga mi možemo da znamo šta nam je činiti i sami donesemo odluku”, rekao je Paunović.

Prema njegovim rečima, odluka o izlasku na lokalne izbore nije odluka jednog čoveka, već čitavog tima jer, kako kaže, ako bi išli na izbore bez saglasnosti, ne bi bili članovi DS.

“Za neke od nas je to važna tema, ja sam član DS 28 godina i ne želim to da prestanem da budem. Ja sam na čelu tima koji odlučuje da brani neku malu slobodu u Paraćinu, a, s druge strane, DS je ta koja odlučuje”, rekao je Paunović.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar