“PODRŽAVAM NJIHOVU LJUBAV” Vučić: Rektorat postao “partijska prćija”

“PODRŽAVAM NJIHOVU LJUBAV” Vučić: Rektorat postao “partijska prćija”

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk


Blokirana zgrada Rektorata postala je “partijska prćija”, ocenjuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući to što studenti iz udruženja “1 od 5 miliona” već 12 dana blokiraju zgradu Rektorata, Vučić je rekao da su oni svi članovi stranaka.

On je naglasio da je blokirana zgrada Rektorata postala “partijska prćija” i da u nju ulaze Dragan Ðilas, Sergej Trifunović, Boško Obradović.

protest, Boško Obradović

“Oni su svi studenti, ulaze unutra kako hoće. Podržavam ljubav između rektorke i njih. Za rektorku je super što 15 dana nije ušla u svoju kancelariju. Meni neko da ne da da 15 dana uđem u svoju kancelariju ne znam kako bih reagovao, ali to se naravno neće dogoditi”, rekao je predsednik novinarima u Njujorku, na pitanje kako vidi to što je rektorka praktično stala na stranu studenata koji blokiraju Rektorat.

Povezane vesti – POTPUNI OBRT: Rektorka stala uz studente koji su blokirali rektorat

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bk

On kaže da bi za rektorku Popović izgleda bilo idealno da ne radi ništa još 15 dana, a onda da zajedno “izađu sa bakljama i da kažu da su Rektorat oslobodili od stranaka”.

“A, oni svi tamo članovi stranaka. ”Ajde što su članovi stranke, to je lepo kada imaš neku ideju, ideologiju, nego gde dovedoše studenta od 30 godina? Taj je pre deset godina trebalo da završi fakultet”, naglasio je on i dodao, ironično, da mu je drago što su se studenti i rektorka danas dogovorili i povodom svega, u šaljivom tonu, poručuje:

“Živela rektorka, ne damo rektorku”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar