Vesti
24.12.2019. 13:21
Tanjug

"POJEDINCI RAZMIŠLJAJU O PLENU" Vučić: Izbori 26. aprila ili 3. maja

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da će izbori biti održani 26. aprila ili 3. maja, a na pitanje da li će SNS na te izbore izaći sa dosadašnjim koalicionim partnerima, odgovorio je konstatacijom da i u SNS i u koaliciji pojedinci o izborima razmišljaju kao o plenu.

"Mislio sam da da izbori budu 22. marta ili čak 15. marta, ali me Ana Brnabić zamolila da to prolongiramo, tako da će oni biti odloženi za nekih 40 dana i videćeMo da li će biti 26. aprila ili 3. maja", rekao je sinoć Vučić u emisiji televizije O2.

Kada je reč o tome da li će SNS izaći na izbore zajedno sa dosadašnjim koalicionim partnerima, Vučić je rekao da želi nešto drugo da kaže:

Povezane vesti – “Kao pitbul ću da grizem da se ne zaboravi afera o Jovanjici”

"Nažalost i u stranci koju vodim postojI veliki broj onih koji bi uvek da razmišljaju o nekakvom plenu i da se ostrve na koalicione partnere. A, to isto rade i koalicioni parnteri i nisu ništa bolji od SNS po tom pitanju".

Vučić im je poručio da to ne rade, pošto takvu hrabrost ne pokazuju kada su u pitanju oni politički protivnici koji govore, kako je rekao, najgore gadosti o SNS i o njemu.

"Koji me nazivaju ludim, jer imam strpljenja da odgovaram nekome 20 minuta na isto pitanje, jer imam snage da radim vikendom. I nisam bogat kao oni i nikada neću ni pokušati da to bude, pošto imam duge ciljeve pre sobom", rekao je Vučić.

On je dodao da ti u SNS nisu tako hrabri, jer se čuvaju za neka buduća vremena, kada treba da odgovore pojedinim strancima i ambasadama kada se na najbrutalniji način mešaju u unutrašnje stvari naše zemlje.

Povezane vesti - Vučić: Rekao sam Malom, ako je i politički priznaj

"Poštujem zato Nebošju i Aleksandra i mnoge druge zato što oni to smeju da kažu. Ako ništa drugo, uvek smeju da se bore za svoju zemlju i uvek ću više da poštujem te koji se bore, umesto one koji će da glume finoću i koji će uvek ispod žita najpre da zadaju udarac i to prvo svojima pa onda svima drugima".

Kako kaže, to je njegov princip u životu.

"Volim ljude koji se bore i koji će da rade, a ne ljude koji će samo da kukaju i olajavaju sve oko sebe i da izvlače za sebe korist. Takve ljude apsolutno prezirem", poručio je Vučić.

Na pitanje imaju li građani razloga da na 2020. gledaju sa optimizom, predsednik je odgovorio: "Imaiju velikog razloga".

"Ako budemo umeli i uspeli da sačuvamo mir i stabilnost, a uvren sam da hoćemo, naša ekonomija će ogromnom briznom ići napred i to će ljudi osetiti", poručio je Vučić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
6°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve