Vesti
02.10.2020. 18:54
Tanjug

"POTREBNO JE VREME" Lončar: Insistiraću na reviziji

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da je potrebno vreme da se dođe do tačnog broja ljudi koji su preminuli od kovida-19 i dodao da će se insistirati na reviziji.

Odgovarajući na pitanje o tome ko je imao pristup bazi i kako je moguće da se brojevi o broju preminulih razlikuju, Lončar kaže da su pristup bazi imali svi koji sa njom rade i poručio da se nije krio nijedan podatak.

"Ne postoji nijedan razlog da sakrijemo neki rezultat", rekao je Lončar na konferenciji Kriznog štaba, a na komentar da razlog za navodno prikrivanje moglo da bude održavanje izbora i derbija, Lončar je rekao da život nisu ni derbi ni izbori.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

"Možda bi to vama odgovaralo. Nemojte tako usko da gledate, stalno su vam neki izbori, neki derbi...Želimo da napravimo balans u onome što moramo da uradimo da sprečimo virus i ono što je život", rekao je Lončar.

On je dodao da nije moguće sada da se napravi revizija i da imamo tačne podatke. "Morate da budete strpljivi, da sačekate, samo morate da verujete da je nama više stalo do toga. U ovom momentu je to nemoguće, potrebno je vreme da dođemo do tačnog broja", rekao je Lončar.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve