“PRETILI SU SMRĆU MOJOJ DECI” Vučić: Iza svega stoji politička mržnja, policija čeka potvrdu

“PRETILI SU SMRĆU MOJOJ DECI” Vučić: Iza svega stoji politička mržnja, policija čeka potvrdu

FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb


Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da iza pretnji njemu i njegovoj deci na Tviteru ne stoji psihička rastrojenost, već ostrašćenost i politička mržnja zbog toga što Srbija napreduje. Istakao je da policija čeka potvrdu Tvitera da uhapsi osobe koje stoje iza toga, mada, kaže, nije sigurno da su te osobe još u zemlji.

“Pretili su smrću mom sinu Danilu, a Milici silovanjem… Ćerku Milicu mi je nazvao kljakavom… Baš danas idem po Milicu. Kako se ona nosi sa tim? Milici ne morate previše da objašnjavate… Milica je jaka, zna ona… Ili samo dobro krije emocije… Uvek sam mislio da sam dobar psiholog, ali… Šta bi vaš otac uradio da neko vama to kaže, šta bi on uradio”, kazao je Vučić gostujući u jutarnjem programu TV Prva.

Vučić je rekao da nije reč o psihopati, već o dvoje ljudi koji se smenjuju u pisanju komentara, a koje prate predstavnici Đilasove stranke i drugi iz opozicije.

“Pogledao sam rekord komenatara tako da nije reč o psihičkom rastrojstvu, već o političkoj mržnji. Kako neko može da mrzi kada uradite nešto dobro za zemlju. Neko nije mogao da trpi da imamo dobre vesti i da napredujemo”, rekao je.

Dodaje i da je reč o ostrašćenim ljudima koji misle da imaju pravo i novinarima da drže pridike. Vučić kaže da nema oca kojeg ne bi pogodile pretnje smrći sinu ili silovanjem ćerke, kao što su i njega, ali ističe da je njegov posao da vodi zemlju.

Kaže da je taj tvit izazvao ono sto je napisao zbog uspeha u Železari Smederevo, kojom se bavio na hiljade sastanaka.

“To nije došlo preko noći. To je bila borba za koju sam mislio da je nemogucen da spasemo Železaru i 5.000 radnih mesta. Samo nam je trebalo 100 miliona evra da ugasimo železaru. Posle sve te borbe bio sam pomalo uzbudjen i ostavio poruku za nešto što je evidentn uspeh”.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Мр Радомир Шћепановић

    Јел имате ви идентитет особа које су извеле привредну приватизациону пљачку Србије?

+ Ostavite komentar