Sport
10.11.2017. 14:40
R.E./Jutarnji list/ Daily Mail

PRODIČNI PRIJATELJ PROGOVORIO O ZDRAVSTVENO STANJU ŠUMAHERA: Mihael komunicira sa nama preko signala iz udaljenog sveta

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Korina i njihova deca Mik (18) i Đina (20) nadaju se da će se dogoditi medicinsko čudo

Nemački mediji počeli su ponovo da pišu o zdravstvenom stanju bivšeg vozača Formule 1 Mihaela Šumahera jer se nadaju " medicinskom čudu" i da Šumaher sa njima komunicira preko signala iz "udaljenog sveta" u kome se trenutno nalazi, prenosi britanski Dejli Mejl.

Šumaher se prema pisanju medija u Nemačkoj i Britaniji nalazi u svojoj kući u Ženevi u Švajcarskoj, gde za njega brinu porodica i medicinski profesionalci.

Neimenovani porodični prijatelj Šumaherovih rekao je za nemački časopis Brunte da fizička snaga u kojoj se Šumaher nalazio neposredno pre povrede pomaže bivšem vozaču Formule 1 u borbi za oporavak.

-Korinna i njihova deca (Mick (18) i Gina (20)) nadaju se da će se dogoditi medicinsko čudo", rekao je prodični prijatelj i dodao da Šumaher šalje signale iz udaljenih svetova.

Podsetimo, Mihael Šumaher bivši vozač Formule u  decembru 2013. godine povredio je glavu na skijanju u francuskim Alpama i od tad ne može da hoda i govori. Sedmorostruki prvak u Formuli 1 nakon doživljene nesreće stavljen je u indukovanu komu na šest meseci. Šumaherovo zdravstveno stanje opisano je kao veoma opasno, a lekari su mu operativnim zahvatima već dva puta direktno spašavali život. Šumaher je nakon tih operativnih zahvata probuđen iz kome i premešten iz bolnice u Grenobleu u Ženevu na kućnu negu.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve