Vesti
02.05.2023. 14:48
Beta

Aleksandar Vučić

"Prolivena krv se ne zaboravlja, imaću to u vidu večeras"

Aleksandar Vučić
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je uoči sastanka u Briselu s kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem na Instagramu poručio da se "Srbiji preti", te da "prolivena krv ne sme da se zaboravi".

"Već nekoliko dana Aljbin Kurti vodi kampanju protiv Srbije, brutalno i prljavo. I on i svi njegovi pomagači. Uključili su sve od Šaipa Kaberija do Azema Vlasija, svih analitičara, svih političara. Prete Srbije, podsećaju na neke stare dane, govore o svojoj borbi za slobodu, zaboravljavajući da su Srbi borili za slobodu ne samo protiv terorista, već i protiv NATO agresora. I kao što on reče, prolivena krv se ne vraća. Prolivena krv ne sme da se zaboravi, imaću to u vidu večeras", rekao je Vučić u objavi iz aviona pred poletanje u Brisel.
 

Ocenio je da su protiv Srbije "svi veliki na Zapadu".

"Ipak, na našoj strani su pravo i pravda. Još više i važnije od toga, oni ne razumeju koliko je snažna ljubav prema slobodi i koliko jako i čvrsto možete da je čuvate, uprkos svim pritiscima. Živela Srbija!", zaključio je predsednik.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vučić o prijemu Kosova u NATO i Savet Evrope
Kosovo

"Neće im biti lako"

28.04.2023. 18:50

Vučić o prijemu Kosova u NATO i Savet Evrope

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da Kosovu neće biti lako da postane član NATO zbog kako je rekao, snažnog otpora Španije ali i Mađarske.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
21°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve