Vesti
30.05.2023. 09:48
Beta

Novi Sad

Protest roditelja zbog dojava o bombama

Škola Učionica
Izvor: Shutterstock

Roditelji učenka novosadske škole "Prva vojvođanska brigada" organizovali su jutros pred početak nastave protest zbog čestih dojava o bombama u toj školskoj zgradi.

U ponedeljak je u toku dana ponovo bilo dojava o bombi u više novosadskih škola, između ostalog u školi "Jožef Atila" i "Prva vojvođanska brigada".

Prema nezvaničnim informacijama, iz prepiski sa školskih vajber grupa, se videlo da je u ovoj školi tokom pregleda policije dvoje dece ostalo u boravku škole.

Protestu je prisustvovala i Isidora Radmanović iz Saveta roditelja Osnovne škole "Jožef Atila", koja je potvrdila da je ta škola pregledana za svega osam minuta, zbog čega će u utorak predati dopis policiji da se roditeljima objasni kako je škola od više hiljada kvadrata pregledana u tako kratkom roku.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Opet dojave o bombama u školama, sada širom Srbije
škola, ATA, 5. 3. 2023.

Dokle i zašto?!

29.05.2023. 09:02

Opet dojave o bombama u školama, sada širom Srbije

Mnoge škole na teritoriji cele Srbije dobile su dojave da su postavljene bombe, rečeno je u ponedeljak ujutru u Ministarstvu unutrašnjih poslova agenciji Beta. Dojave se odnose na Beograd i na druge gradove. Kontradiverzione ekipe su na terenu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve