Vesti
30.08.2019. 15:00
Tanjug

Predstavnici Pokreta slobodnih

PSG: Konstruktivan razgovor o izbornim uslovima

pokret-slobodnih-gradjana-logo.jpg

Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) Petar Miletić i Natan Albahari rekli su posle sastanka sa bivšim poslanicima EP Eduardom Kukanom

Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) Petar Miletić i Natan Albahari rekli su posle sastanka sa bivšim poslanicima EP Eduardom Kukanom i Klutom Flekenštajnom u sedištu delegacije EU, da je Brisel upoznat sa njihovim predlogom da se EU uključi u razgovore između vlasti i opozicije, ali da danas nije bilo takvih konkretnih zaključaka.

Miletić je kazao da su imali konstruktivan razgovor sa Kukanom i Flekenštajnom, kao i sa delegacijom EU u Beogradu o izbornim uslovima i izborima koji će se održati na proleće 2020.godine. On je rekao da na sastanku nije bilo posebnih zaključaka i da u ovom trenutku ne mogu da kažu da li će se ponovo sastati.

Povezane vesti - SzS tražio ispunjenje 42 uslova

Miletić je kazao da nisu razgovarali o bojkotu izbora, niti su stekli utisak da neko na njih vrši pritisak da donese bilo kakvu odluku o tome.

"Nismo o tome razgovarali, niti ćemo donositi odluku na osnovu toga ko je za bojkot. Mi ćemo napraviti široke konsultacije unutar našeg pokreta i samostalno doneti odluku", rekao je Miletić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
17.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve