Vesti
07.04.2019. 11:57
R. E.

Gradonačelnik Beograda Zoran

RADOJIČIĆ O PROTESTIMA: Ne činite štetu našoj prestonici

gradonaelnik-radojii.png

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je ponašanje učesnika protesta "1 od 5 miliona" koji su sinoć policajce gađali jajima, a

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić osudio je ponašanje učesnika protesta "1 od 5 miliona" koji su sinoć policajce gađali jajima, a potom i srušili zaštitnu ogradu na Trgu republike.

"Rušiti zaštitne ograde na gradilištu je neodgovorno i neozbiljno ponašanje, koje ima za cilj da obustavi velike projekte koji su bitni za razvoj Beograda ali i za svakodnevicu građana. Iznenađen sam činjenicom da to rade ljudi koji su nekada vodili grad, odnosno bili u gradskoj vlasti, jer bi oni trebali da znaju koliko su za našu prestonicu bitne rekonstrukcije ulica, trgova i infrastrukture, kao i druge investicije", saopštio je Radojičić.

On je istakao da je razočaran što su, bez obzira na to što su predstavnici opozicije govorili da su njihove šetnje mirne i bez incidenata, sada radikalizovane i okrenute protiv razvoja grada i velikih projekata, kao i da je zabrinut jer gradilište čine nebezbednim.
"Takođe me brine da pored svih apela koje smo uputili da se prestane sa neodgovornim ponašanjem i da se izbegava nasilje i nasilni akti oni se opet ponavljaju i izmiču kontroli. Svako ima pravo da šeta ali da ne ugrožava građane koji ne učestvuju u protestima, a kojih je većina", rekao je Radojičić.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light intensity drizzle
4°C
14.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve