Vesti
13.03.2024. 09:10
R.E.

Informišite se

Gde su sve radovi na putevima u Srbiji

radovi na putu
Izvor: Shutterstock

U sredu će se od 9 do 16 časova odvijati radovi na redovnom održavanju petlja Bubanj Potok – petlja Lasta, u smeru ka Beogradu.

U zoni radova, za saobraćaj će u dužini od oko 700 metara, zatvorena preticajna saobraćajna traka, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Zbog radova na zameni kabine za naplatu putarine, za saobraćaj je zatvoren izlaz na petlji Vrbas na auto-putu E-75. Saobraćaj je preusmeren na naplatnu stanicu Feketić.

U Vršcu, zbog radova na rekonstrukciji raskrsnice državnih puteva I B reda broj 10 i I B reda broj 18, izmenjen režim saobraćaja, do 1. aprila tako što se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-80, zbog zadržavanja teretnih motornih vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u smeru ka graničnom prelazu Gradina.

Na naplatnoj stanici Dimitrovgrad trenutno je na snazi obustava saobraćaja za teretna motorna vozila, uz povremena propuštanja, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Kopaonik, Kopaonik - Rudnica, Kopaonik - Jaram

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve