Vesti
23.01.2023. 18:20
Beta

Bolnica u Kraljevu

Ranjeni Srbin van životne opasnosti

bolnica
Izvor: Shutterstock

Mladić M.D. iz Kosovske Mitrovice, kog je kosovska policija ranila kada je pucala na vozilo u kom se nalazio, u stabilnom je stanju i van životne opasnosti, prenela je televizija N1.

Delević je smešten u kraljevačku bolnicu, a po rečima direktora te zdravstvene ustanove Zorana Mrvića, primljen je sa prostrelnom ranom leve strane grudnog koša.

"Trenutno je bez vitalno ugroženih simptoma, ali je teška telesna povreda. Radi se dodatna dijagnostika, skeneri i ostalo. Biće smešten na intenzivnu negu, uradiće se primarna obrada rana i sve po našim protokolima", kazao je direktor bolnice u Kraljevu.

Prethodno je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju saopštila da su pripadnici policijske jedinice Rosu pucali na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina i teško ranili vozača.

Iz kancelarije su naveli da je Miljan Delević ranjen u levu stranu grudnog koša, dok je njegov suvozač Dušan S. prošao bez povreda.

Incident se dogodio oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu, na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Albanci pretukli petnaestogodišnjeg srpskog dečaka
kosovo 26. 2. 2022.

Kancelarija za KiM

22.01.2023. 15:30

Albanci pretukli petnaestogodišnjeg srpskog dečaka

Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju je saopštila da su petnaestogodišnjeg Lazara M. (15) pretukla četiri starija Albanca u etnički mešovitom naselju Suvi Do.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
9°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve