Vesti
25.02.2024. 11:10
Beta

Rasim Ljajić

"Izbori su jedino rešenje za Beograd"

2001-kzn-beerfest-foto-oks-4-rasim-ljajic.jpg

Lider Socijaldemokrateske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić za Kurir kaže da je od uvođenja višestranačja u našoj zemlji uvek bilo primedbi na izbore.

"Sudeći po svemu, a naročito nakon dešavanja u Nestorovićevom pokretu, čini mi se da su izbori jedino rešenje za postojeću situaciju u Beogradu", naglašava Ljajić.

On podvlači da je gledao neke rezultlate istraživanja javnog mnjenja koji pokazuju da bi 90 odsto građana glasalo isto kao i 17. decembra.

"S obzirom na to da se izbori održavaju svega nekoliko meseci posle decembarskih, zbog zamora birača odlučujući faktor će biti stranačka infrastruktura i samo partije sa dubokom i čvrstom podrškom mogu da očekuju uspeh. Zbog toga smatram da ćemo lakše doći do većine nego na prethodnim izborima", istakao je Ljajić.

On je dodao da opozicija ima dva problema - nedostatak liderstva i sindrom gubitnika koji je prati već 12 godina.

"U koaliciji "Srbija protiv nasilja" ima 11 stranaka bez jasnog vođstva, a desnica je raspolućena na nekoliko malih stranaka", zaključio je Ljajić.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Oglasio se Nestorović: "Nemam nameru da napustim 'Mi - glas iz naroda'"
1

"Izneta nepotpuna priča"

21.02.2024. 17:32

Oglasio se Nestorović: "Nemam nameru da napustim 'Mi - glas iz naroda'"

Dvojica osnivača Pokreta Mi – Glas iz naroda Branimir Nestorović i Aleksandar Pavić saopštili su da su napustili sastanak rukovodstva tog pokreta zbog "neprijatnih i neprihvatljivih dešavanja" prethodnih dana, ali da to ne znači da će pokret prepustiti drugima.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve