Vesti
25.08.2022. 15:50
Beta

Vremenska prognoza

Sa kišom još uvek nismo završili...

kiša, vreme
Izvor: Shutterstock

U Srbiji će u petak tokom dana biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo, a najviša dnevna temperatura biće do 33 stepena, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Ujutru će po kotlinama i rečnim dolinama biti mestimično kratkotrajna magla, a kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom očekuju se uglavnom sredinom dana i posle podne.

Duvaće slab do umeren vetar, severnih pravaca.

Najniža temperatura kretaće se od 15 do 20, a najviša od 29 do 33 stepena.

U Beogradu će ujutru biti maglovito, tokom dana biće promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplo. Kratkotrajna kiša ili lokalni pljusak sa grmljavinom mogući su posle podne.

Najniža temperatura biće oko 20, a najviša oko 31 stepena.

Narednih dana biće promenljivo oblačno, toplije, ali nestabilno uz smenu sunčanih intervala i lokalnih pljuskova sa grmljavinom, koji će biti češći sredinom dana i posle podne.

Pri intenzivnijim grmljavinskim procesima očekuje se i kratkotrajna pojava grada i pojačanog vetra. Maksimalna temperatura u većini mesta od 28 do 32 stepena.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vremenska prognoza do kraja avgusta
kalendar, avgust

RHMZ

23.08.2022. 14:34

Vremenska prognoza do kraja avgusta

U Srbiji će u sredu biti oblačno vreme, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve