Sajam građevinarstva od 19. do 23. aprila

Sajam građevinarstva od 19. do 23. aprila


BEOGRAD, 15. aprila  – Sajam građevinarstva, 42. po redu biće održan u Beogradu od 19. do 23. aprila. Kako je najavljeno iz Beogradskog sajma, manifestaciju će otvoriti potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Moto ovogodišenjeg sajma je “Prava odluka u pravom trenutku”. Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu najbolji je pokazatelj stanja u građevinskoj industriji, a posebnu pažnju će, kao i prethodnih godina, usmeriti na promociju potencijala i perspektive srpskog građevinarstva.
Jedan od primarnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte učini dostupnijim.
SAJAM GRAĐEVINARSTVA 1
Sajam građevinarstva SEEBBE 2016, već tradicionalno, ima za cilj da afirmiše građevinsku struku i uspostavi sisteme vrednosti, ali i održi renome kao mesto okupljanja eksperata iz oblasti građevine, arhitekata, projektanata, izvođača radova i proizvođača građevinskih mašina i materijala. Manifestacija ove godine okuplja najuspešnije predstavnike iz svih oblasti građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnja i održavanje objekata, visokogradnja, niskogradnja i hidrogradnja, materijali, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaji i alati, adaptacija, rekonstrukcija i restauracija, zanati, informatičke tehnologije i upravljanje projektima u građevinarstvu, opremanje enterijera, navodi se u saopštenju.

SAJAM GRAĐEVINARSTVA

Izlagački program obuhvatiće projektovanje i inženjering, rekonstrukciju, izgradnju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najsavremenije materijale, razne alate, opremanje enterijera, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte…Na sajmu će učestvovati više od 500 izlagača, proizvođača i dristributera i predstavnika građevinske industrije iz 24 zemlje sveta. Među inostranim izlagačima nalaze se firme iz Albanije, Austrije, BIH, Bugarske, Crne Gore, Češke Republike, Nemačke, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Indije, Italije, Poljske, Makedonije, Rumunije, Rusije,Saudijske Arabije, Slovenije, Južno- afričke Republike, Južne Koreje, Španije, Švajcarske i Turske.
Prvi put će se u okviru Sajma građevinarstva na Beogradskom sajmu, odvijati 8. STONEEXPO Srbija, u organizaciji poslovnog udruženja za eksploataciju i preradu kamena „Kamen Srbije“.
Među stalnim izlagačima su vodeće domaće i međunarodne kompanije koje se bave istraživanjem, eksploatacijom i preradom kamena, proizvodnjom mašina, alata i opreme za eksploataciju, preradu, zaštitu i restauraciju kamena. Generalni sponzor 41. Sajma građevinarstva je grčka kompanija “Rolka” S.A.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar