“SAMO SAM S NJIM RAZGOVARAO” Dačić: Sa Vučićem do sredine februara o izborima

“SAMO SAM S NJIM RAZGOVARAO” Dačić: Sa Vučićem do sredine februara o izborima

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb


Ivica Dačić najavio je da će do sredine februara sa Aleksandrom Vučićem razmotriti sve opcije u vezi sa izlaskom na izbore, istakavši da zajednička lista SNS-a i SPS-a zavisi od više faktora.

“Ja sam se obratio njemu jer, sam samo sa njim razgovarao i ne znam zašto bi bilo ko drugi kritikovao ideju”, prokomentarisao je Dačić negativne komentare nekih članova SNS-a o eventualnoj predizbornoj koaliciji

Dačić se takođe dotakao najavljenog bojkota Saveza za Srbiju, istakavši da njihovo neučešće ne bi uticalo na legitimitet izbora.

“Politička kriza postoji kada je veliki procenat onih koji su za stranke koje osporavaju izbore. Kakva je to kriza kada oni imaju 10 ili 15 odsto”, rekao je Dačić.

Povezane vesti – “KAD JE FRKA – VUČIĆ”: Odgovor vrha SNS na Dačićev predlog o zajedničkoj listi

Na pitanje da li je plaćao pojedinim zemljama povlačenje priznanja Kosova, Dačić je rekao da je “priglupo” shvatanje da to može tako da se odvija. Priče o plaćanju povlačenja priznanja, postoje jer je, kako je rekao, Priština to radila.

FOTO TANJUG/ OKSANA TOSKIC/ bk

FOTO TANJUG/ OKSANA TOSKIC/ bk

On je naveo da lidera Samoopredeljenja Aljbina Kurtija ne poznaje, ali da će sa njim biti bar jednako teško kao sa Hašimom Tačijem i Ramušom Haradinajem.

“Zato što kod Albanaca nema neke velike razlike kao kod nas. Svi se zalažu za jedno – nezavisno Kosovo i ujedinjenje sa Albanijom”, rekao je Dačić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar