Vesti
29.12.2022. 12:00
R.E.

Kolaps

Haos u Beogradu! Stiže Nova godina ili "smak sveta"?! (VIDEO)

saobraćaj, gužva, kolaps
Izvor: Shutterstock

Gužve u gradu uoči Nove godine su uobičajene. Međutim, scene koje se ovih dana mogu videti u Beogradu, su zaista neverovatne.

Saobraćaj u gotovo svim delovima Beograda je usporen usled velikih gužvi, ali se čini da je na Novom Beogradu ipak najkritičnije. 

S obzirom na to da je reč o gradskoj opštini u kojoj je smešten veliki broj domaćih i inostranih firmi, kao i nekoliko velikih tržnih centara, ali i da put sa aerodroma do grada vodi baš kroz Novi Beograd, ulice su preopterećene toliko da putnici iz javnog prevoza izlaze i dalje nastavljaju peške jer je tako brže, verovali ili ne. 

Pogledajte video koji je upravo snimio reporter "Ekspresa": 

Zato, ukoliko ste u Beogradu ili planirate da dođete u prestonicu, razmislite dobro koliko je to neophodno i neodložno. Ako jeste - naoružajte se strpljenjem, ali pogledajte i kamere koje u realnom vremenu prikazuju najprometnije gradske saobraćajnice i mostove. 

Srećno!

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

U novogodišnjoj noći suvo, a posle...
nova godina, ljubav, par, deda mraz

Vremenska prognoza

29.12.2022. 12:01

U novogodišnjoj noći suvo, a posle...

U Srbiji će sutra ujutro biti mestimično slab mraz i magla, koja će se ponegde po kotlinama i dolinama reka na jugu i jugozapadu zemlje, zadržti duže tokom dana, a u većini krajeva će biti pretežno sunčano, samo u Vojvodini oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
19.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve