ŠAPIĆ: Nisam sa Vučićem razgovarao o beogradskim izborima

ŠAPIĆ: Nisam sa Vučićem razgovarao o beogradskim izborima

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr


Lider koalicije SPAS Aleksandar Šapić izjavio je da sa predsednikom Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o predstojećim beogradskim izborima, o čemu, inače, špekulišu mediji, kao navodnom razlogu što je SPAS pozvan u vladu.

“Da li sam mu potreban kao podrška ne znam, neću da kažem da razgovora neće biti, ali ni da će ih biti. Nismo o tome razgovarali, videćemo”, rekao je Šapić u Utisku nedelje govoreći o narednim izborima.

Prema njegovim rečima, SNS je i nakon ovih izbora mogao bez Spasa, kao i da je na Novom Beogradu mogao da formira koaliciju sa SPS-om, budući da SPAS nije imao dovoljno glasova da vlada sam.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr

Upitan kakva je šansa da Goran Vesić dobije beogradske izbore, Šapić je rekao da je ista priča bila i 2018. ali da je SNS tada ubedljivo dobila izbore i dodao da neće da komentariše da li je Vesić dobar zamenik gradonačelnika.

Govoreći o nedostatku dijaloga među učesnicima političke scene Srbije, on je kazao da se nada “da ćemo bez obzira na sve različitosti moći da razgovaramo bez mešanja stranaca”.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar