Vesti
26.12.2023. 14:22
R.E.

Aktuelno

Šapić o formiranju Skupštine Grada: "Nećemo voditi tajne pregovore"

Beograd, skupština grada
Izvor: Shutterstock

"Poziv za formiranje Skupštine Grada Beograda biće upućen svima, a to do sada nije učinjeno jer izborni proces još uvek nije završen. Nećemo da vodimo nikakve tajne pregovore oko formiranja skupštinske većine", rekao je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić gostujući na TV K1. 

"Nemamo šta da krijemo. Naprotiv, izuzetno sam ponosan na sve što sam u poslednjih godinu i po dana uradio. Ukoliko ne budemo u prilici da dođemo do većine, a ja ne želim da do nje dođemo tako što ćemo tajnim putevima da jurimo odbornike po Beogradu, pozvaćemo sve i pokušati da se dogovorimo oko daljeg razvoja Beograda", rekao je Šapić.

On je istakao da je čestitao Nestoroviću i njegovoj listi na postignutim rezultatima, jer misli da su ostvarili dobar rezultat.

Istakao je da će prioritet buduće gradske vlasti ako bude na njenom čelu biti izgradnja prve linije metroa do 2028. godine, potpuna obnova voznog parka GSP-a i standardizacija svih 4.000 gradskih i prigradskih stanica u prestonici. Kako je rekao, nevezano za to da li se stajalište nalazi u centru Beograda, Besnom foku ili u Mladeonovcu, ono mora da ima nadstrešnicu, đubrijeru i elektronsko-informativnu tablu. 

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve