Vesti
16.07.2023. 11:36
R.E.

Najstrože osudio

Šapić o napadima koji su obeležili noć u Beogradu

beograd, semafor, noć
Izvor: Shutterstock

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napade koji su se u subotu uveče dogodili u Beogradu – napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu, kao i napad na vozača autobusa u Sremčici.

"Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, pripradnicu Komunalne milicije koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti. Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici kojim se ugrožava kako njegova tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji", izjavio je gradonačelnik Šapić.

Pripadnica Komunalne milicije napadnuta je i povređena u subotu uveče u Beogradu.

Napad se desio u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju. Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi.

Pripadnica Komunalne milicije je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata.

Vozača autobusa na liniji 511 u noći između subote i nedelje, oko 2 časa ujutru, u ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik. Počinilac je priveden, a vozač prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.  
 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve