PREDSEDNIŠTVO SNS Vučić: Izbori krajem marta, dovešćemo neukaljane ljude

PREDSEDNIŠTVO SNS Vučić: Izbori krajem marta, dovešćemo neukaljane ljude

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb


Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je večeras, nakon sednice Predsedništva partije, da će ta stranka na izbore, najverovatnije krajem marta, izaći sa najmanje 20 odsto novih lica, te da će se baviti sobom, a ne koalicionim pratnerima, o kojima će sud biti dat na biračkim mestima.

Vučić je na konferenciji za novinare preneo da je odluka Predsedništva da mladi ljudi budu na poslaničkoj listi, kao i na lokalnim listama

Hoćemo da uvedemo ljude neukaljane, čiste. Svako od nas je, ne svojom krivicom, ma koliko bio čist obraz, zbog prljave kampanje ostavio trag za sobom. Zato je važno da unosimo svežiju krv, mlade ljude koji mogu da nastave dobrim tempom i u smeru koji može da donese bolju budućnost i dobre rezultate – kazao je on, dodajuću da je to zvanična odluka Predsedništva za koju će tražiti potvrdu Glavnog odbora.

Kad je reč o koalicionim partnerima, u SNS ne žele, istakao je, za razliku od njih, da govore bilo šta loše.

– Pre ćemo o sebi govoriti. Svoj sud daćemo na mestu na kojem se to radi, a to su biračka mesta – kazao je on.

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb

FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC / bb

Vučić je dodao da je odluka Predsedništva i da članovi treba više da razgovaraju sa građanima i da na dnevnom nivou čuju šta misle.

– Po pitanju KiM čini se da smo se dobro borili, iz nemoguće pozicije. Ostavili su nam ne ništa, već manje od ništa, a mi smo iz te pozicije, čini mi se, u mnogo čemu uspeli da popravimo imidž zemlje – istakao je lider naprednjaka.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar