SEKIRA NAD GLAVOM ZBOG GOVORA MRŽNJE: Đukanović se bori da zadrži mandat nakon što je “isprozivao” Hrvate i Noleta

SEKIRA NAD GLAVOM ZBOG GOVORA MRŽNJE: Đukanović se bori da zadrži mandat nakon što je “isprozivao” Hrvate i Noleta


Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) Vojvodine, zatražio je danas oduzimanje mandata poslaniku vladajuće Srpske napredne stranke Vladimiru Đukanoviću zbog govora mržnje.

LDP je ukazao na Đukanovićev govor mržnje prema teniseru Novaku Đokoviću, koji je, kako su naveli, najuspešniji sportista Srbije svih vremena i najveći ambasador zemlje u svetu.

“Takvo ponašanje i omalovažavanje onih koji imaju drugačije mišljenje, nedostojno je narodnog poslanika i on mora biti razrešen sa te funkcije”, navela je stranka u saopštenju.

Poslanik Vladimir Đukanović se uoči fudbalske utakmice Rusija-Hrvatska na Svetskom prvenstvu, oglasio na društvenim mrežama, gde je vređao one koji su navijali za reprezentaciju Hrvatske, uključujući i tenisera Novaka Djokovića.

“Izluđuje me ta priča ‘Jao, pa Nole je rekao da navijamo za naše Hrvate’… Baš me briga šta je rekao Đoković, ja baš zato smatram da je idiot. I još jednom ću ponoviti – svako ko navija za Hrvatsku večeras protiv Ruske Federacije je psihopata i ludak i zreo za ludnicu”, naveo je Đukanović.

2 komentara

Dodajte komentar
  1. 1
    maila

    Niko nama nije kriv. Nego mi sami sebi. Niko nas ne mrzi koliko mi mrzimo sami sebie Jadan on. On ne poznaje Novaka Đokovića. Od njega nema većeg IDIOTA A, Bogami i KRETENA. Ne treba nama ni jedna sveta kuća da se molimo. Samo kada ustanemo svako jutro pomolimo se VELIKOM SRBINU Novaku Đokoviću.

+ Ostavite komentar