Vesti
17.07.2018. 09:43
R.E./Beta

Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske

SEKIRA NAD GLAVOM ZBOG GOVORA MRŽNJE: Đukanović se bori da zadrži mandat nakon što je "isprozivao" Hrvate i Noleta

screenshot_101.png

Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) Vojvodine, zatražio je danas oduzimanje mandata poslaniku vladajuće Srpske napredne stranke Vladimiru Đukanoviću zbog govora

Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) Vojvodine, zatražio je danas oduzimanje mandata poslaniku vladajuće Srpske napredne stranke Vladimiru Đukanoviću zbog govora mržnje.

LDP je ukazao na Đukanovićev govor mržnje prema teniseru Novaku Đokoviću, koji je, kako su naveli, najuspešniji sportista Srbije svih vremena i najveći ambasador zemlje u svetu.

"Takvo ponašanje i omalovažavanje onih koji imaju drugačije mišljenje, nedostojno je narodnog poslanika i on mora biti razrešen sa te funkcije", navela je stranka u saopštenju.

Poslanik Vladimir Đukanović se uoči fudbalske utakmice Rusija-Hrvatska na Svetskom prvenstvu, oglasio na društvenim mrežama, gde je vređao one koji su navijali za reprezentaciju Hrvatske, uključujući i tenisera Novaka Djokovića.

"Izluđuje me ta priča 'Jao, pa Nole je rekao da navijamo za naše Hrvate'... Baš me briga šta je rekao Đoković, ja baš zato smatram da je idiot. I još jednom ću ponoviti - svako ko navija za Hrvatsku večeras protiv Ruske Federacije je psihopata i ludak i zreo za ludnicu", naveo je Đukanović.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
23.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve