Vesti
14.08.2021. 10:54
Tanjug

Vodite računa

Siniša Mali i internet prevara

Siniša Mali
Izvor: FOTO TANJUG / ZORAN ZESTIC

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je da je njegovo ime zloupotrebljeno u internet prevari za reklamiranje sajta preko kojeg građani navodno mogu da jednostavno i lako zarade veliki novac.

Mali je u objavi na Instagramu apelovao na građane da ne nasedaju na internet prevaru koja je u toku.

"Apelujem na građane da ne nasedaju na internet prevaru u kojoj se koristi moje ime kako bi se preko jedne platforme za oglašavanje na medijskim portalima reklamirao veb sajt koji obećava jednostavnu i laku zaradu'', napisao je Mali.

Naveo je da se za reklamiranje koristi potpuno izmišljen intervju, kako bi se podstakli građane da koriste sajt preko koga navodno mogu da zarade veliki novac.

''Molim vas ne nasedajte na ovakve prevare'', dodao je Mali u objavi, uz fotografiju ''ponude'' na internetu.

Najavio je da će slučaj prijaviti Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, a da će od internacionalne platforme zatražiti da pomenuti sadržaj u najkraćem roku ukloni.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li Srbija može da bude mali poreski raj?
porez, novac, banke

Reč stručnjaka

13.07.2021. 06:05

Da li Srbija može da bude mali poreski raj?

Može li Srbija da postane raj na zemlji, makar kada su u pitanju porezi? Da li američka inicijativa i dogovor zemalja članica Grupe 7 o uvođenju globalnog korporativnog poreza od 15 odsto, koji bi velike kompanije plaćale tamo gde prihode i ostvaruju, a ne samo gde im se nalazi sedište, predstavljaju šansu za Srbiju da, prilagođavajući svoju poresku politiku, dodatno poveća budžetske prihode? Mnogo je, naravno, pretpostavki i nerešenih stvari u ovoj priči.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
-4°C
22.01.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve