Vesti
05.08.2022. 22:50
R.E.

Važan apel

"Skinite nogu sa gasa" kod obilaznice

Vožnja
Izvor: Shutterstock

Javno preduzeće "Putevi Srbije" apelovalo je na vozače da smanje brzinu u zoni radova na obilaznici oko Beograda, kao i na putu od Aleksinca do Paraćina.

U saopštenju su naveli da se zbog radova na izgradnji nove petlje "Bubanj Potok" na obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na autoputu u oba smera, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu, od isključenja na kružni put do petlje "Tranšped".

Istovremeno se i na više deonica autoputa od Aleksinca do Paraćina, u smeru ka Beogradu, saobraćaj odvija po izmenjenom režimu.

Zato "Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, kao i da budu strpljivi, s obzirom na povećan intenzitet saobraćaja koji se očekuje narednih dana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Pročitajte, važno je: Saveti za put po vrućini
Vrućina

Ako krećete na put...

15.07.2023. 01:20

Pročitajte, važno je: Saveti za put po vrućini

Sezona je godišnjih odmora, što znači da se povaćava broj učesnika u saobraćaju, pa samim tim i mogućnost saobraćajnih nezgoda. Važno je da se adekvatno pripremite za vožnju, pogotovo ako idete na duži put.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
10°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve