Vesti
13.02.2022. 14:41
Tanjug

"Zajedno možemo sve"

SNS na izborima: Definisina lista, kao i slogan

Ana Brnabić, 13. 2. 2022.
Izvor: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC

Potpredsednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić saopštila je da će ta stranka izaći na sve izbore na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i da će nosilac svih lista biti predsednik SNS Aleksandar Vučić.

"Prva na listi za republičke izbore biće Danica Grujičić, osoba koju zna cela zemlja i koja je najveći stručnjak u Srbiji i jedan od najvećih u svetu. Koja je spasila na hiljade života i koja može da iznese vrednosti za koje se borimo", rekla je Brnabić.

Ona je dodala da će drugi na listi biti naš najcitiraniji matematičar Stojan Radenović, a treći genetičarka Jelena Begović.

Prvi na listi za beogradske izbore biće potpredsednik stranke Aleksandar Šapić, najavila je Brnabić.

Posle sednica Predsedništva i Glavnog odbora stranke, Brnabić je izjavila da je jednoglasno odlučeno da će slogan za kampanju biti "Zajedno možemo sve", jer su, kako je rekla, pokazali da sa "našim narodom zajedno možemo sve da uradimo i da Srbija postane pobednicka zemlja u svakom pogledu".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

PUPS i SNS zajedno na izborima
Izbori, glasanje

"Puna podrška Vučiću"

10.02.2022. 21:17

PUPS i SNS zajedno na izborima

PUPS i SNS izlaze zajedno na izbore, a u saopštenju za medije Partija ujedinjenih penzionera poručuje da dogovor Milana Krkobabića predsednika PUPS-a i Aleksandra Vučića predsednika SNS-a o zajedničkom izlasku na republičke i gradske izbore, kao i podrška zajedničkom predsedničkom kandidatu, predstavljaju izraz međusobnog dugogodišnjeg poverenja.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve