“STALOŽENO I SMIRENO” Brnabić o Popoviću: Hajde da izbrojimo do deset…

“STALOŽENO I SMIRENO” Brnabić o Popoviću: Hajde da izbrojimo do deset…

foto: Oksana Skendžić


Predsednica Vlade Ana Brnabić rekla je, povodom komentara ministra Nenada Popovića da je režim Crne Gore neprijatelj Srbije, da svi treba da budu racionalniji i da reaguju kao predsednik Aleksandar Vučić – mirno i staloženo.

Na pitanje da li se ograđuje od izjave ministra Popovića, Brnabić je kazala da se ona ne ograđuje od izjava svojih ministara, ali da svi treba da imaju malo više strpljenja, iako, kako kaže, razume emotivne reakcije.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

“Nekako je nama u DNK da prvo reagujemo emotivno, a posle da reagujemo raciom. Vidite kako reaguje predsednik Vučić, pa hajde svi da reagujemo tako – staloženo i smireno, udahnite izbrojte do 10 pa onda reagujte”, rekla je Brnabić.

Povezane vesti – Đukanović: Tuđe ne otimamo, naše ne damo! 

Ona je dodala da je Srbiji u interesu stabilan i predvidljiv region, jer najbrže napreduje u reformama.

“Srbija ide najbrže što se tiče ekonomije, privlačenja investicija, dovođenja novih investitora, podrške malim i srednjim preduzećima, otvaranja radnih mesta, transformacije ekonomije zasnovane na inovacijama i znanju. Nemojte da damo da nas ljudi provociraju”, poručila je Brnabić.

MILO DJUKANOVIC

Povezane vesti – Vukosavljević: Moglo bi doći do neprijatnih posledica

Režim u Crnoj Gori je neprijatelj Srbije i tako ga treba definisati, rekao je ranije ministar za inovacije i tehnološki razvoj Srbije Nenad Popović i istovremeno nazvao režim crnogorskog predsednika Mila Ðukanovića “zločinačkim”.

On je rekao da najavljeno usvajanje zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, kojim se predviđa i oduzimanje imovine Srpske pravoslavne crkve, neprijateljski čin, napad na SPC, na srpski narod i državu Srbiju.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar