Vesti
27.08.2019. 13:55
Tanjug

Ministar unutrašnjih poslova

Stefanović ambasadoru Britanije: Ko su ti kriminalci političari na Kosovu?

stefanovic.jpg

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas ambasadora Velika Britanije na Kosovu da kaže ko su kriminalci za koje

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pozvao je danas ambasadora Velika Britanije na Kosovu da kaže ko su kriminalci za koje je rekao da građani Kosova ne treba da glasaju.

"Voleo bih da čujemo ko su ti kriminalci, jer su nas ubeđivali da su to divni ljudi, da nema kriminala na Kosovu. A onda kažu - nemojte da glasate za kriminalce", rekao je Stefanović i dodao da je reč o političarima iz albanskog naroda.

Stefanović je rekao da bi Srbija želela da da čuje ko su ti kriminalci, "jer kada raspiše poternice da se ekspresno hapse na njih nema odgovora, a svi znamo kakva su krivična dela počinjena od strane svih tih ljudi do Haradinaja do Tačija".

[caption id="attachment_222613" align="alignnone" width="675"]EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ[/caption]

"Bilo bi korisno da čujemo od ambasadora, iako inače nisam pristalica da se ambasadori mešaju u politiku jer to nije njihov posao... I da kaže da li poseduje dokaze, jer bi bilo korisno da se podele sa međunarodnim tribunalom i pravosuđem", kazao je Stefanović.

Odlazeći britanski ambasador u Prištini Rori O Konel pozvao je građane Kosova da na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima ne podrže političare "koji su krali i činili kriminalna dela", a daju patriotske izjave.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
17.04.2021.
Beograd

Najčitanije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve