Stefanović: Sadašnja vlast gleda 20 do 30 godina unapred

Stefanović: Sadašnja vlast gleda 20 do 30 godina unapred


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ocenio je da je predsednik Aleksandar Vučića na skupu “Budućnost Srbije” u Beogradu pokazao da sadašnja vlast ne razmišlja jedan ili dva dana unapred, već da gleda dvadeset do trideset godina unapred.

“Vučić jedan od retkih političara u svetu koji ima neposredan kontakt s građanima i upravo je skup to i potvrdio, jer se direktno obraćao građanima posećajući na postignute rezultate, ali najavljivajući i nove planove. Bilo je impresivno, kada vidite 150.000 ljudi koji su došli da pokažu da jedna normalna i pristojna Srbija hoće da bude uz predsednika i politiku koja nudi budućnost Srbije – rekao je Stefanović za TV Pink i dodao da je skup protekao bez ijednog jedinog incidenta.

 

Stefanović ističe da su građani uz predsednika jer znaju da on može sa svim svetskim zvaničnicima – Angelom Merkel, Si Đipingom, Vladimirom Putinom i drugim evropskim liderima da razgovara o konkretnim stvarima i u oblasti ekonomije i politike.

“To je Vučić uspeo, to je suštinska stvar, to više nije nešto imaginarno. Rukovodstvo prethodne vlasti radilo je 15 sati za sebe, dva sata u kancelariji, a rezultate rada smo videli. Predsednik radi za svoju zemlju i narod, rezultati toga su konkretni, jer je Vučić u poslednjih nekoliko godina otvorio 100 fabrika”, ukazao je Stefanović.

Pročitajte još:

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar