Vesti
29.06.2021. 19:23
Tanjug

A nema ni nanogicu

Sud: Neistiniti navodi da je Jovičić na slobodi

Tanjug

Viši sud u Beogradu saopštio je da su neistiniti navodi nekih medija da je bivši predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić pušten na slobodu.

Viši sud je reagovao na pisanje portala NOVA S o tome kako je "Aleksandar Jovičić pušten na slobodu" i da je "dobio nanogicu", navodi se u saopštenju.

Kako se precizira, sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je prema Jovičiću doneo rešenje 4. juna, kojim je odredio pritvor u trajanju od 30 dana o čemu je javnost zvanično informisana putem saopštenja 5. juna.

"Shodno navedenom, okrivljeni se nalazi u pritvoru po odluci suda i nije pušten na slobodu", ističe se u saopštenju izdatom, kako se ukazuje, u cilju potpunog, tačnog i blagovremenog informisanja javnosti.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Jovičiću određen pritvor do 30 dana
zatvor

Viši sud odlučio

05.06.2021. 09:32

Jovičiću određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor predsedniku beogradske opštine Palilula i funkcioneru Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Jovičiću, koji se sumnjiči sa još sedmoro okrivljenih za omogućavanje nelegalne gradnje u toj opštini.
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
12°C
24.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve