“TABLOIDI SMENJUJU MINISTRE” Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS

“TABLOIDI SMENJUJU MINISTRE” Mihajlović: Brnabić bi bila veliko pojačanje za SNS


Potpredsednica vade i funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da bi premijerka Ana Brnabić, ako pristupi toj stranci, bila veliko pojačanje. Pojedini mediji su preneli da će se Brnabić 21. oktobra, na 11. godišnjicu Srpske napredne stranke, učlaniti u tu partiju.

“Ako je tačna informacija da će Ana postati član SNS, mislim da je to odlično, da konačno SNS dobije takvo pojacanje”, rekla je ona na pitanje novinara da to prokomentariše tokom obilaska radova na rekonstrukciji pruge Jajinci-Mala Krsna i na izgradnji deonice obilaznice oko Beograda od Ostružnice do Bubanj potoka.

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Svi koji žele da pomognu da se Srbija razvija i da učinimo sve što možemo, dobrodošli su, poručila je Mihajlović.

Ništa neobično…?

Na pitanje novinara da prokometariše navode medija da će pet ili šet ministara u vladi biti promenjeno pre izbora, Mihajlović je rekla da svaki put,uoči ili tokom izborne godine, tabloidi počnu da smenjuju ministre.

“Izbori su vrlo blizu, sledeće godine, narod je taj koji političarima daje podršku da li određenu politiku hoće ili ne. Mislim da i vlada i svi ministri treba do poslednjeg trenutka do formiranja nove vlade, da daju sve od sebe u svom resoru i učine sve što mogu. Uvek je bilo da tablodi i postavljaju i smenjuju ministre i to nije neobično”, rekla je ona.

1 comment

Dodajte komentar
  1. 1
    Bor Boranin

    Najava da vispreni ΛV, odnosno SNS smeni nekoliko ministara je notorna laž i predizborno zamajavanje. Kako da smeni prof. dr Z. Mihajlović, kada je ona toliko vredna i toliko autoputeva započela, završila i remontovala da i broj im se ne zna. Za sedam godina neprikosnovene vladavine ΛV ni jedan ministar nije smenjen, jedino su Lazar Krstić i Dušan Vujović su podneli ostavke kako bi se bolje udomili u Svetskoj banci i drugde. Tako će i sada “tresla se gora rodio se miš”. Valjda se ovaj narod naučio na prazne hvalospeve i bajkolaži. Da ohrabrim pomenute ministre u članku, od smene nema ništa.

+ Ostavite komentar