Vesti
25.12.2020. 16:35
Tanjug

TIODOROVIĆ: Ugostiteljski objekti neće raditi za doček Nove godine

tan2020-4-7_143035346_16.jpg
Izvor: FOTO TANJUG / DIMITRIJE NIKOLIC

Član Kriznog štaba epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je  da misli da ne postoji šansa da ugostiteljski objekti rade za doček Nove godine i dodaje da će ti objekti verovatno raditi 31. decembra do 20 sati, dok će 1. januara sve biti zatvoreno.

Tiodorović je za Kurir rekao da će 2. januara raditi samo prodavnice prehrambrenih proizvoda i dostava hrane, kao i apoteke i pumpe u delu za točenje goriva.

"Građani Srbije da dočekaju Novu godinu u kafani, ove godine neće biti! Neće biti organizovanog dočeka ni u hotelima ni na bilo kom drugom mestu. Novu godinu, kao i Božić, treba dočekati u kući, u krugu najbliže porodice. Medicinski deo kriznog štaba je protiv toga i uvereni smo da će svi u kriznom štabu to podržati", rekao je Tiodorović.

Povezane vesti - Posle Nove godine kreće vakcinacija zdravstvenih radnika u kovid sistemu

FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

On je potvrdio da će ovog vikenda sve raditi do 20 sati - i ugostiteljski objekti i tržni centri kako bi se produžetkom radnog vremena smanjile gužve.

Tiodorović je dodoao da će u januaru stići više od 50.000 doza Fajzerovih vakcina i poručio da ocekuje da će tada početi i vakcinacija zdravstvenih radnika.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
overcast clouds
14°C
20.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve