“TO JE PITANJE OPSTANKA” Vučić: Glasajte za Srpsku listu na izborima na KiM

“TO JE PITANJE OPSTANKA” Vučić: Glasajte za Srpsku listu na izborima na KiM

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/


Predsednik Aleksandar Vučić sastao se sa kandidatima za poslanike Srpske liste na vanrednim parlamentarnim izborima koji se održavaju na Kosovu i Metohiji.

Vučić se sastao sa 17 kandidata Srpske liste za poslanike, sastanku je prisustvovao i direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. Sastanak je počeo nešto posle 13 sati na Andrićevom vencu.

Posle sastanka Vučić se obratio medijima.

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

“Želim pre svega da pozovem sve Srbe na Kosovu i Metohiji da izađu na izbore 6. oktobra i glasaju po svojoj savesti, a moja molba i moj poziv je da glasaju za Srpsku listu”, rekao je Vučić.

On se osvrnuo na način vođenja izborne kampanje.

“Mogli ste da vidite zajedničku, usredsređenu i brutalnu kampanju koja se vodila na Kosovu. Tu kampanju vodile su sve četiri albanske političke liste, i svi su govorili kako je važno da se razgovara sa Srbima, ali ne sa Srbijom. Svi su drugi mogli da dođu, ali niko od nas odavde nije mogao da dođe da podrži svoj narod i predstavnike svog naroda”, naveo je Vučić, dodajući:

“Srpskoj listi su zabranili emitovanje jedinog spota koji je Srpska lista napravila i to zbog slogana ‘Srbija zove’.
Stigla je i kazna od 30.000 evra, znači i opljačkali su Sprsku listu jer su poziv – Srbija zove – označili kao povredu kodeksa”, rekao je predsednik Srbije.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar