Vesti
16.06.2020. 12:37
Tanjug

"TO SE NEĆE DESITI" Dačić: Uzalud traže rascep između Vučića i mene

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da su savez SPS i Srpske napredne stranke (SNS) dogovorili on i predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučih i da je on stabilan.

Dačić je za Novosti rekao da predsednik Vučić i on sve ove godine imaju otvoren i iskren odnos i da nikada nisu dovodili u pitanje svrhu političkog saveza.

"Sve ostalo što čujete u javnosti su priče iz druge ruke, treba da pitate nas dvojicu o tome u kakvom su odnosu SPS i SNS i dobićete pravi odgovor", istakao je Dačih.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ nr

On je naveo da je pravi odgovor da je Srbija danas, bogatija, stabilnija i jača nego što je bila i da, ako ih opozicija zbog toga napada, onda je to njen problem, ali da je zaludan posao da traži nekakav rascep izmedu Vučića i njega, odnosno između SPS i SNS.

Povezane vesti - DAČIĆ: Možda je udario tast na zeta, ali ja na Vučića nisam

"Ako neko bolje od mene i Vučića zna kakvi su odnosi između SPS i SNS, onda neka napravi Vladu po svojoj meri. Naravno, to se neće desiti", istakao je Dačić.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIC / an

Komentarišući to što se iz redova SNS sve češće čuje da bi trebalo preispitati da li da se nova vlada formira sa SPS, Dačić je rekao da od samog početka postoje takvi alarmi, ali da se ništa nije desilo i da su SPS i SNS i dalje u koaliciji.

"Znam da bi nekima odgovaralo da ne budemo više u koaliciji, ali za to nema nijednog razloga", naglasio je Dačić i upitao zašto bi bio menjan savez koji donosi rezultate i koji ima poverenje građana.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve